Flyttstädning Stockholm

Vid avflyttning från en fastighet ingår ofta flyttstädning i överlämnandet från säljare till köpare. Observera att det finns vissa villkor för flyttstädning och då är det säkrare att anlita en städfirma . Villkoren på plats är viktiga för att säkerställa att städningen utförs till kundens belåtenhet. Syftet med städning är att smutsen och fläckar så att endast de som orsakats av slitage och ålder syns. Trots detta kommer det ofta klagomål Ofta från presumtiva bostadsköpare och hyresgäster.

Många städproblem beror på att säljare och köpare inte har samma kriterier för beslutsfattande. Förutsättningar. Lägenheten ska tömmas helt, inklusive skåp, lådor och garderober. Klistermärken och dekaler ska tas bort. Frysen ska avfrostas. Kyl och frys ska stängas av och dörrarna öppnas för ventilation. Krokar och andra upphängningsanordningar bör tas bort.

Viktigt! Om du inte har möjlighet att träffa personalen på plats under städdagen kan du lämna dina nycklar till oss på vårt kundkontor i Täby eller City. Märk nycklarna eller lämna dem i ett märkt kuvert minst 48 timmar före städtillfället. Alla nycklar som behövs till fönster och altandörrar måste lämnas till personalen på städdagen. Se också till att du har portkoden och ditt namn på dörren. Om det finns några trasiga eller ömtåliga föremål i huset, vänligen informera oss innan städningen. Informera oss också om eventuella tillägg eller ändringar från standardavtalet.

Garanti. Vi lämnar alltid en garanti för våra städtjänster.

Byggstädning

Efter renoveringen är det viktigt med en ordentlig byggstädning för att hjälpa smuts och damm för att kunna bo där. Vår städfirma ger vi dig ett professionellt och dammfritt rent hus/bostad. Byggstädning omfattar fönsterputsning och vi kommer att ta med nödvändig utrustning och material för jobbet. Förutsättning. Vi kommer att förbereda en arbetsbeskrivning som beskriver det arbete som ska utföras i ditt hem. Viktig information Ta bort alla verktyg, maskiner eller andra föremål som kan störa rengöringsprocessen eller vara farliga för dina anställda. Informera oss också om eventuella tillägg eller ändringar av standardavtalet.