I dagens snabbt föränderliga arbetsliv kan det kännas svårt att hitta sin plats. Kanske har du en passion eller talang som du vill kunna tjäna pengar på, men inte vet hur du ska börja. Kanske vill du ha mer frihet i ditt arbete, bestämma över din egen tid och ändå ha tryggheten av att vara anställd. Det är här SAMpoolen.se kommer in i bilden.

Fakturera utan företag – Din talang, din inkomst

SAMpoolen.se ger dig möjligheten att fakturera utan företag. Du behöver inte oroa dig för att starta och underhålla ett företag, hantera skatteregler och redovisning. Allt det tar vi hand om. Din uppgift är att fokusera på det du älskar att göra och fakturera för det. Och det bästa av allt? Vi är billigast på marknaden med en fast avgift på endast 2%.

Egenanställning – Flexibilitet och trygghet i ett

Hur är det möjligt att fakturera utan att ha ett företag, frågar du kanske. Svaret är enkelt. Med egenanställning hos SAMpoolen.se blir du anställd av oss, men har samtidigt friheten att styra över ditt eget arbete och din tid. Det är en unik kombination av frihet och trygghet, där du får bästa av två världar.

SAMpoolen.se – Fördelarna med att vara egenanställd

Som egenanställd hos oss får du alla fördelar av att vara företagare, utan nackdelarna. Du behåller full kontroll över din tid och ditt arbete. Du får också fördelarna av att vara anställd, som tillgång till sjuklön, semesterersättning och pensionssparande. Detta är möjligt tack vare vår modell för egenanställning.

Varför välja SAMpoolen.se?

Vi på SAMpoolen.se är stolta över att erbjuda transparens, enkelhet och effektivitet. Vi hjälper dig att ta kontroll över ditt yrkesliv och fakturera utan företag, billigast på marknaden. Vi tror på dig och dina drömmar, och vill stötta dig på din väg mot frihet och framgång.

För att sammanfatta erbjuder SAMpoolen.se en unik möjlighet att fakturera utan företag till det lägsta priset på marknaden. Du får den frihet och flexibilitet som du längtar efter, tillsammans med tryggheten av att vara anställd. Oavsett vilken passion eller talang du har, vill vi hjälpa dig att tjäna pengar på det. Välkommen till SAMpoolen.se – där din passion blir din inkomst.